Какво знаете за външните ролетни щори

Външните щори и особено ролетните външни щори са подходящи за вас, ако вие искате да избягате от шума на улицата. Голяма част от тези външни щори се изработват от материала поливинилхлорид (PVC), който е изключително здрав, лек и устойчив на атмосферни и механични влияния.

Имайте предвид, че PVC технологиите се развиват изключително бързо и имате огромни възможности за избор на фирма, която да ви предложи подобни услуги. Например можете да вземете PVC ролетни щори или всякакви обикновени или друг модел външни щори на страхотни цени и във всякакви форми, размер и цветове. Разбира се типичните цветове са бяло и сиво, но външните щори могат да се оцветят във всички цветове.

Предимста на външните щори

Като цяло предимствата на щорите са много, но най-важните са затъмнеността на помещението, предпазването на дограмата ви от атмосферни и механични влияния, а да не говорим, че могат да се монтират на всякаква дограма, например да се монтират на PVC дограма, алуминиева дограма, дървена дограма и други. Най-голямо предимство предлагано от щорите е енергийната ефективност. Учените са доказали, че използването им намалява вътрешната температура в помещението през лятото с 3-5 градуса, а през зимата ще успеета да запазите 2-3 градуса по-топло. Като допълнителен бенефит от използването на ролетни щори за партерни етажи е допълнителната сигурност, която осигуряват те против нахлуване в частната ви собственост.

Колко струват външните щори?

Цените на различните външни щори варират в зависимост от вашите индивидуални изисквания. Има едно просто правило – колкото повече искате, толкова повече ще трябва да платите, това е във всичко. Ако искате най-новия модел смартфон, вадите пари и плащате, иначе ще си бъдете с трошката. Ако вземете от някоя фирма, произвеждаща както външни ролетни щори, така и дограма, има възможност да получите оферта за отстъпка, но пак с уговорката, че всяка фирма има свои индивидуални цени и тази отстъпка може да варира.

Някои външни щори идват и с гаранция и безплатен монтаж. Да, точно така, вярно е. Ако попаднете на подходящата фирма, можете да получите гаранция до три години или дори повече и безплатен монтаж на вашите ролетни щори. Фирмите постоянно пускат промоции, така че дебнете за някое изгодно предложение и се възползвайте от него, ще спестите пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *