Магазин за еротика

Топ 4 съвета при избора на лубрикант за вашия вибратор

Мили дами, това е текст за онази част от вас, която е абсолютно готова да експериментира, но все още вярва на някои слухове, загнездили се сериозно в психиката на съвременния човек. Ако и вие имате предразсъдъци, прочетете четирите най-добри съвета, които може и да променят представите ви.

4 важни съвета

Лубрикантът е нещо доста противоречиво според някои, а според други мнения той си е чисто лекарство за онези, които не могат да се овлажняват естествено. Стига глупости, това да използваш помощно средство за повече удоволствие в игрите прави ли ви непременно болни?

Съвет #1: Не си от друга планета ако ползваш лубрикант!

Познато ли ви е онова противно чувство, носещо усещането за едва ли не изневяра спрямо самия себе си ако ползваш смазващ ефект, различен от естествения, който осигурява тялото? Това усещане наистина не го препоръчваме, защото е способно дори да убие удоволствието от сексуалното изживяване.

А повярвайте, с употребата на лубрикант, сексуалните игри се изкачват на друго, много по-високо ниво. С помощта на вълшебната отвара, вие ще успеете да изпитате по-лесно оргазъм и най-важното – ще опознаете тялото си, а нима това не е най-важното?

Съвет #2: Удоволствието от аналния секс вече не е илюзия!

Това е по-скоро затвърден факт, отколкото съвет. Дами, въоръжете се с тубичката за палави следобеди и изненадайте себе си или вашия партньор с малка новост в леглото.

Кажете си, че днес е ден за експерименти и направете денят незабравим като използвате силиконов лубрикант за анален секс. Съветът ни тук е да не използвате смазваща субстанция на водна основа по простата причина, че продължителността на ефекта на силиконовата такава е по-голяма.

Така не само ще изненадате половинката си, ами ще успявате да си подарявате невероятни мигове за себе си, придружени с божествено анално удоволствие. Ако купувате подобен артикул за първи път, посетете сайта на Sexo.bg и разгледайте наличните продукти, които ще ви бъдат дискретно и бързо доставени.

Съвет #3: Притесненията за гъбична инфекция имат резон.

Известно е, че дамите сякаш по-грижливо се отнасят към сексуалното образование и това не е никак срамно. Ето още нещо, което ще допълни познанията ви и се надяваме да прочетете преди следващия пазар за секс пособия.

Всеизвестно е, че лубрикантите и останалите продукти на водна основа съдържат глицерин. Ако сте предразположени към гъбични инфекции или бактериална вагиноза, то със сигурност се зачетете в информацията, посочена на етикета, отнасящ се за даден вид лубрикант.

Из страниците на Sexo.bg ще срещнете подробна информация за съдържащите се вещества в предлаганите продукти и артикули. Така ще бъдете на 100% сигурни какво точно закупувате.

Съвет #4: Лубрикантите са като мъжете – просто няма перфектни.

Отдавна преминахте през пубертета и може би сте разбрали, че мъжете не могат да удовлетворят всичките ни женски желания. С научаването на този урок едно момиче преминава в клуба на жените и затова е важен.

Същото важи и за лубрикантите – няма един идеален за вас, който да ви устройва на 100%. Най-добрият начин е да експериментирате. Шшт, нито дума пред моят Мечо!