Прогнози за мачовете

Betfair – как започна всичко

Вероятно повечето от вас, които до този момент са дръзвали да се възползват от привилегиите и забавленията, осигурени от букмейкърите, са запознати до някъде с историята на една от най-популярните компании по цял свят, а именно Betfair. Онези от вас, които обаче, поради една или друга причина, не са се включвали в нито една хазартна игра, е твърде вероятно да нямат кой знае каква информация за букмейкъра.

В тази статия сме си поставили една основна цел, свързана с това да ви разкажем надълго и нашироко за историята на този бранд, така че се надяваме да съумеем да задоволим до известна степен вашето любопитство. Ако ли не успеем да го направим, то предложението ни е да посетите онлайн платформата за безплатни прогнози 5bet.eu, където ще се превърнете в свидетели на изключително полезна информация, свързана основно със залаганията, начин на регистрация, стъпките, през които се изисква от вас да преминете, преди да се включите в залози за което й да е било мероприятие, както и валутите, сред които имате възможност да избирате.

Красивата история на букмейкъра Betfair

Тук е моментът да споменем, че един от най-популярните букмейкъри по цял свят поставя своето начало през 2000 – та година. Тогава компанията официално отваря вратите си и започва стремглаво да се изкачва по стъпалата към успеха. Разбира се, идеята за самата Спортна борса за онлайн залози се появява значително по-рано, когато младият британец Андрю Блек започва да мисли по какъв план да действа, така че един ден хората да имат възможност да залагат за различните спортни състезания и мероприятия, като самите те определят правилата на своите залози.

Младият Блек счита, че по този начин, че им предостави пълна свобода и удоволствието от самата игра ще бъде в пъти по-голямо. Разбира се, компанията получава като процент част от печалбата на печелившите, но това по никакъв начин не обезсмисля тяхната игра, защото те прибират за себе си значително по-голяма сума.

Преди да продължим напред, ще вмъкнем, че дядото на Блек е британски дипломат и то един от най-изявените. Отделно от това, той по никакъв начин не е толерирал хазартните игри и дори е изпитвал ненавист към тях. Без значение от това колко близка е била връзката между дядо и внук, то Андрю не се отказва да следва своята цел до момента, в който не е превръща в реализирана мечта.

Шест години след като компанията отваря вратите си, то тя се превръща в една от най-могъщите и всеки един свободен и пълнолетен гражданин е имал възможността да се възползва от нейните привилегии. Разбира се, за да се включите в някой от залозите и да се превърнете в част от голямото семейство на Betfair, то от вас се изисква предварително да се запознаете поне с една малка част от правилата и условията, така че в бъдеще да не се чувствате възпрепятствани или объркани.

Надяваме се нашата история да е успяла да задоволи поне малка степен от вашето любопитство и да сме съумели да отговорим на част от въпросите ви, свързани със стъпките, през които преминава букмейкъра, докато се изкачи право към върха.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *