Любими сайтове които посещавам

любими уебсайтовеКато всеки млад човек прекарвам доста голяма част от свободното си време в интернет. Използвам виртуалното пространство не само за работа, а и за намиране на информация от всякакъв тип. Сега ще ви представя едни от най-посещаваните от мен сайтове.

www.youtube.com е сайтът който посещавам ежедневно. Обичам музиката и не минава ден в който да не си пусна някое любимо парче именно от този сайт. Може би ще кажете, че има много такива места за слушане на музика. Youtube ми допада заради лесната навигация и възможностите, които предлага самият сайт. Необходимо е да имате профил в Google за да може да използвате пълните възможности на сайтът. Това, което ми направи впечатление е възможността да запазвате плейлисти. Друга възможност е да преглеждате историята на прегледаните клипове. Голям плюс на този сайт е и възможността да качвате свои клипове.

Друг сайт, който посещавам ежедневно е сайтът за хороскопи www.astrodata.bg. Като много от жените и аз съм любопитна да разбера какво вещаят звездите за моята зодия. В него мога да намеря освен дневен хороскоп и месечен и любовен. С нетърпение очаквам и публикуването на годишния хороскоп за предстоящата 2014 година. Една от възможностите, които предлага сайтът е изготвяне на личен хороскоп. Лично аз се възползвах от тази екстра и останах много доволна. Нещо много интересно което може да проверите е съвместимостта между вас и вашата половинка.

Ежедневието ми е доста натоварено и не винаги имам свободно време да пазарувам. От доста време съм голям фен на пазаруването онлайн. www.ivet.bg е сайтът в който намирам много предложения за дрехи и всякакви други женски глезотийки. Политиката на сайтът е такава, че ако не сте улучили някой размер може да замените стоката в определен период от време. На мен ми се беше случило да поръчам по малък размер обувки. След като прочетох условията успях да заменя стоката и в крайна сметка останах много доволна.