Лаптоп ASUS X550CA-XX201 – Подходящ за всичко и всеки

ASUS X550CA-XX201 - основен изгледВсеки човек, който притежава, или пък иска да има лаптоп, се нуждае от него по различни причини. На някои, преносимият компютър е нужен за правене на бизнес. Други искат лаптоп, за да могат да играят на него (най-често децата). Трети, за да сърфират в интернет, а има и хора, които искат да се сдобият с лаптоп просто така, защото всичките им познати имат.

Ако четете това, то най-вероятно търсите лаптоп. За нас е без значение, каква е причината, поради която искате да имате лаптоп. Нашата идея е да Ви представим един модел преносим компютър, който е подходящ а всичко, и за всеки. Това е Asus X550CA-XX201.

ASUS X550CA-XX201 - изглед отпредПроцесорът на този лаптоп е двуядрен, с марка Intel Pentium, и работна честота 1.8 GHz. Оперативната му памет е с размер 6 GB, DDR3. Intel HD Graphics е видеокартата, която е вградена в Asus X550CA-XX201. Видеоконтролерът използва споделена, от оперативната памет. Твърдият диск на лаптопа е SATA, чиито капацитет е 1 TB. Само от тези характеристики става ясно, че говорим за лаптоп, който е мощен, бърз, с предостатъчно място за съхранение на документи, програми, музика, филми, игри и други, и чието изображение е с високо качество.

ASUS X550CA-XX201 - изглед отзадТова обаче далеч не е всичко, Asus X550CA-XX201. Той има вградена HD камера, вграден микрофон, и вградени SonicMaster Lite Technology стерео колонки. Знаете какво означава това, нали? Може да гледате филми и клипове с високо качество, да слушате музика, да играете игри. Можете също да се свързвате, чрез различните приложения, с близки и приятели от цял свят, да осъществявате не само аудио, но и видео връзка, и всичко това, без да е нужно да включвате каквито и да е периферни устройства.

И изненадите не свършват до тук. Asus X550CA-XX201 има четящо и записващо DVD Super Multi устройство, 2 USB порта (единият е 2.0, а другият 3.0), слот-четец за карти с памет, и вграден Bluetooth. Тези спецификации позволяват бързо и лесно прехвърляне на данни от едно устройство на друго. Така например, може да изпращате файлове от телефона си към лаптопа, и обратно, посредством Bluetooth. С помощта на четеца за SD карти може да прехвърляте информация от лаптопа към карта с памет, и обратното, чрез DVD Super Multi устройството може да записвате дискове или да разглеждате и сваляте информация от такива, а USB портовете позволяват трансфер на данни от лаптопа към USB флаш памет, и обратно.

LAN картата на Asus X550CA-XX201 е 10/100/1000 Mbps, а безжичната връзка с интернет се осъществява посредством 802.11 b/g/n. Въпреки вградените, лаптопът има вход за микрофон, и изход за слушалки. Освен това, моделът е снабден с HDMI телевизионен изход, има възможност и за включване на външен монитор, чрез VGA порт.

Дисплея на Asus X550CA-XX201 е лъскав, с резолюция 1366 х 768, и размер 15.6 инча. Батерията на този лаптоп е четири клетъчна, литиево-йонна. Тя може да издържа в режим на работа до 4.30 часа. Корпусът на този модел преносим компютър е син на цвят, и моделът се предлага без операционна система (с free DOS). Гаранцията на Asus X550CA-XX201 е 24 месеца. Лаптопът може да бъде закупен от www.notebook.bg, изцяло онлайн, или пък по телефона. Доставката му е безплатна за цялата страна.