Пазарувайте разумно

Ако гардеробът ви има нужда от подмяна, но ви се струва, че ще ви излезе скъпо, лъжете се. Ето наколко трика как да изглеждате стилно без да харчите цяло състояние.

e-alexandra copyСигурно всички сте чували за основни дрехи. Има ги във всеки един магазин, във всяка една колекция за всеки сезон. Това са класически, едноцветни и стилни дрехи. Те нямат абсолютно никакви декорации и шарении. Съчетават се идеално с всякакви други дрехи. Те не са подвластни на никакви модни тенденции и точно затова винаги са актуални. Лесно ще можете да ги познаете, но все пак ако несте сигурни, винаги питайте продавач- консултантите за тях.

Заложете на аксесоарите. Това са всички слънчеви очила, шалове, шапки, колани, часовници, бижута и т. н. Те са незаменими помошници, които невероятно разнообразяват всеки един тоалет, допълват ги и в зависимост от дрехите могат да изглеждат различно всеки път. Но с тях не бива да прекалявате, за да не получите обратния ефект- никакъв вкус и стил.

Обувките са изключително важни от цялостния тоалет. Винаги купувайте само качествени обувки. Дрехите може да са по- евтини, но на обувките трябва да държите да са ви удобни и стилни. Може да сте облечени в скъпи и маркови дрехи, но ако сте с некачествени обувки ще развалите цялата визия.

Колкото до дрехите– винаги трябва да носите точния номер- нито по- малки или тесни, нито по- големи и широки. Ако дрехите не са ви по мярка, никога няма постигнете стил и класа. Не е необходимо те да са маркови и скъпи. Гледайте да са качествени. Не е необходимо и те да са дизайнерски. Трябва да сте наясно със себе си, да знаете какъв тип жена сте и да определите стила си. Следвайте собствения си стил, за да избирате само онези дрехи, които ви подхождат най- добре, за да изглеждате впечатляващо.