Мече от рози – страхотен подарък за всички поводи

Плюшеното мече от рози е меко на допир, много красиво на външен вид, иска ви се да го прегърнете и притиснете до гърдите си, и да не го пускате. Не е необходимо дори да измисляте какъв подарък да купите за жена или момиче – играчка, изработена от цветя, със сигурност ще направи щастливи всички без изключение.

Такъв ръчно изработен продукт крие много положителни качества. Той е практичен, не е лесно замърсен, лек на тегло, светъл и ефирен на външен вид, издръжлив. Розите не избледняват или избледняват с времето.

Мечета от рози може да се намерят на евтини цени, може да изберете и поръчате всеки модел от колекцията. Избирате размера и цвета, които искате – от нежни пастели до живи и богати. Поръчайте мечето с панделка или сърце.

Към мечето от рози е прикрепена специална прозрачна кутия, в която се съхранява от получателя на подаръка. Сладък и нежен домашен любимец ще заеме полагащото му се място в интериора на апартамента на собственика си. Необходимо е да поръчате такъв подарък предварително, защото дизайнерите се нуждаят от време, за да го направят според оформлението, което сте избрали. Зарадвайте близките си с прекрасен подарък, мече от рози ще даде много положителни емоции.

Може да го подарите:

На вашата приятелка, с която имате сериозна връзка;

На романтична дама, ако имате желание да я опознаете по-добре;

На скъпоценната си съпруга за рожден ден или календарен празник;

На служителка или колеги на нейната годишнина или друго тържество;

За рожден ден на дъщеря, независимо от нейната възраст;

На сестра и по-голям или по-малък брат;

На колекционери, които желаят да съберат колекция от очарователни предмети.

Голямо мече от рози със сърце е чудесен подарък за признание в любов, предложение за брак. Можете да скриете венчален пръстен за любимия си в сърцето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *