Летни модни тенденции 2015

tumblr-fashion-clothes-summer-tptzwusiТази година дизайнерите са наблегнали на ярки и изтънчени комбинации от цветове.

Флоралните мотиви винаги са си класика и този сезон отново присъстват, но за разлика от предишния, сега те са по- смели и по-големи.

На преден план е светлосиният цвят, но за съжаление той е не подхожда на всички. Най- много подхожда на жени, с по- тъмна кожа, но разбира се, винаги има изключения. Този цвят е разкошен.

На второ място се нарежда наситеното розово, който е много женствен и взискателен нюанс. С него ще привличате внимание, но е идеален за разходки, даже и за и срещи.

Щампите все още са тук. Актуални са живописни рисунки и картини, както и портрети.

Дизайнерите залагат най- много на белия цвят. Няма да сбъркате, ако сте облечени изцяло в този цвят – символът на чистота и нежност.

И не на последно място – жълтият цвят. Всички нюанси на жълто, което през топлите дни изглежда свежо и много жизнено.

Най- актуалният акцент са ресните. Те са по- атрактивни от предишните сезони и по- зашеметяващи. Ресните са почти навсякъде – не само при дрехите, но и чантите, обувките и герданите.

Колкото до аксесоарите, заложете на малка и по- изчистен модел дамска чанта. За разлика от големите и удобни чанти, малките не са много подходящи за повечето работещи жени, но пък с тях ще бъдат наистина перфектни.

Най- големият хит сред дамските чанти ще бъдат кръглите и по- нестандартните.

Не можем да не споменем и една от най- любимите теми на дамите, а именно- обувките. Това лято основният акцент пада върху каишките- около глезена или до коляното. Ако имате дълги крака, изберете модел, който да ги подчертава. Но ако искате нещо по- различно, можете да изберете дантела, която е неотминаващ и предпочитан моден аксесоар.