Как свалям излишните килограми

сваляне на килограмитеЖенската ми суета няма край и това ме кара все повече да се стремя да изглеждам добре. Килограмите са нещото с което постоянно се боря. Ту качвам по някой и друг килограм, ту ги свалям. Ефектът йо-йо както е познат на повечето жени. Това се дължи на много неща. Като се започне от не здравословната храна и заседналия начин на живот и се стигне до наследствените фактори. И все пак ще споделя с вас как поддържам килограмите си в норма.

Спортът е важен! Стремя се поне два пъти в седмицата да ходя на фитнес за да поддържам добрата си форма. Ако нямам много свободно време ходя пеша без да използвам никакъв транспорт.

Правилен хранителен режим – Макар, че е доста трудно да се храня здравословно заради забързаното ми ежедневие все пак се опитвам. Стремя се да се храня с повече салати, избягвам пържените и мазни храни. Газираните напитки са табу за мен заради високото съдържание на захар.

Био гуарана за отслабванеБио гуараната за отслабване е един от натуралните продукти които използвам за да сваля излишните килограми. Хубавото е, че това е натурален продукт, който съдържа екстракт от гуарана. Няма никакви химични съставки, които биха навредили на организма ми по някакъв начин. Високото съдържание на кофеин тонизира тялото ми и кара излишните калории да се топят.

Зелева супа – Всички знаят за вълшебното и действие. Тя е изключително полезна защото освобождава организма от непотребните вещества, изхвърля шлаките и помага на организма да отслабва. Всеки който иска може да си направи зелева супа сам или да си купи готова.

щастливи хораХубави моменти с любими хора – може би на много от вас ще им се стори нереално и смешно, че може да се отслабва така, но при мен действа. Когато сте обичани и имате приятни емоции в организма се отделят хормони на щастието.

Прочистващи дни – понякога си правя прочистващи дни, което ще рече че през този ден ям само плодове и то само един вид плод. Замествам водата с чай и това е. Ако правя това поне веднъж седмично за един месец свалям около два килограма.