Как да трансформирате жилището под наем в уютен дом?

Тъй като цените на жилищата в момента са по-високи от всякога за много хора, наемането на апартамент под наем е станало разумна възможност за дългосрочно живеене. С плановете за декориране, ограничени от желанията на наемодателите, може да е трудно да постигнете чувството, че се намирате у дома.

С тази публикация ще ви предложим различни трикове за създаването на стилен дом, без да нарушавате договора си или да не си върнете депозита. Ето три от най-ефективните временни решения за добавяне на личност към вашия дом.

Вдъхнете нов живот на дивана, който имате

Ако говорим за дивана, в случай, че живеете в обзаведен апартамент под наем, то вие вероятно не разполагате със зашеметяващ зелен кадифен диван, на който да си почивате. Кафявият вехт кожен диван със скучен и старомоден дизайн обикновено ни посрещат при наемане на ново жилище, но вместо да го криете под одеяла, шалтета и възглавнички (въпреки че това е страхотна идея, ако наистина е износен), може да го освежите и да го превърнете в най-красивата и голяма мебел в стаята. Например, с кафяв кожен диван, можете да създадете бохо вдъхновен декор с оригинален килим, неутрални декоративни възглавници, растения, стенни закачалки, меко осветление, много дърво и естествени текстури.

Използвайте довършителни работи

Добавянето на финални щрихи може наистина да ви накара да се почувствате като във ваш личен дом. Добавяне на врата, любими свещи или спрей в любимия ви аромат ще ви създадат допълнителен уют. Купувайки малки неща за кухнята като стъклени буркани за преливане на съставки, добавяне на свежи или изкуствени цветя около къщата и създаване на хубави произведения на изкуството като картини или фотографии, ще ви създадат допълнителни усещания, че това е вашето място. Добавете малки сувенири от вашите пътувания върху масичката за кафе, нощното шкафче или бюфета. Това е начин за добавяне на личен акорд в интериора. Макар, че звучи като клише, това са малки акценти, които добавят очарование и характер, превръщайки постепенно жилището във ваш дом.

Използвайте техниката на декориране на прозорци „Window Film“

Ако вашият изглед от прозореца не е достатъчно привлекателен, умно решение е прилагането на декоративен филм от вътрешната страна на прозореца. Сравнително евтин начин, той изисква просто да прочетете инструкциите, за да прехвърлите филма от опаковката на желаното от вас място и след това да го залепите. С толкова много варианти на дигитални отпечатъци и лазерно изрязани дизайни на разположение, ще можете да създадете по-красива гледка за нула време и ще спрете съседите да гледат направо във вашия дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *