Как да печелите пари от дронове

Потребителското търсене на безпилотни летателни апарати напоследък рязко нараства. Доскоро безпилотните самолети, известни като безпилотни въздушни системи, бяха изключителната сфера на военните, използвайки ги за детониране на вражески цели, топографски въздушни снимки на даден район и картографиране на вражески местоположения.

Преди да започнете бизнес е добре да помислите за регистрация на фирма. Вижте актуални цени за регистрация на фирма, изцяло онлайн за цяла България!

Днес използването на безпилотни летателни апарати се е разпространило и в други аспекти на ежедневието. Въпреки че все още е силно регулирана зона, потребителският пазар посрещна дроновете с голям ентусиазъм и продажбите се увеличиха значително.

Всъщност дроновете се превърнаха в един от най-желаните и най-продаваните подаръци за различни празници – възрастните и децата искат това обещаващо технологично чудо като подарък. Нарастващото търсене на безпилотни летателни апарати прави продажбата и търговската им употреба печелившо бизнес приложение. Накратко, има добра възможност да печелите пари от безпилотни летателни апарати, дори на ниво малък бизнес. Ето няколко начина, по които можете да печелите пари с дронове.

Създаване и производство на безпилотни летателни апарати Бизнесът с производство на безпилотни летателни апарати за военна и гражданска употреба изисква значителни инвестиции. Индустриалното производство на безпилотни летателни апарати е все още в зародиш и е възможно да се запълни тази доходна ниша на пазара.

В момента китайската DJI Technology Co е лидер сред производителите на безпилотни летателни апарати, чиито модели дронове се продават на дребно на Amazon.com за цени от 500 до 1250 или повече долара. Дори GoPro, чиито видеокамери често се използват в безпилотни летателни апарати, планира да пусне свои собствени дронове през 2016 г.

 Ако сте изобретател, можете да разработите нова бизнес идея и да създадете оригинален прототип на дрон с фокус върху конкретен потребител. Можете също така да започнете работа като подизпълнител с производители на безпилотни летателни апарати. Ако искате да създадете бизнес, като пуснете специално проектирани дронове, персонализирани за конкретно приложение – например дронове за нуждите на дребно, които могат да доставят определени видове продукти на клиентите.

Продажба на аксесоари за безпилотни летателни апарати Тъй като търсенето на безпилотни летателни апарати продължава да расте, нараства и нуждата от аксесоари, необходими за работа и експлоатация на безпилотни летателни апарати. Fighting Walrus продава програма, наречена iDroneLink ™, която се свързва с безпилотен самолет чрез iPhone или iPad и позволява на потребителите да управляват своите безпилотни летателни апарати с помощта на прост сензорен интерфейс. Друга помощна програма, наречена iDroneCtrl, ще ви даде информация за състоянието на зареждане на батерията, местоположението на GPS и режима на автопилот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *