Как да закупя български книги в Англия?

Вече е толкова лесно да бъдат закупени български книги в Англия! Всички ние любителите на българската литература можем да намерим търсените от нас заглавия в магазин БългаранЪ. Това е магазин, който е изцяло насочен към българите живеещи извън пределите на родината ни. В него ще откриете не само български книги, но и много други над 45,000 продукта произведени в България с доставка до всяко кътче на света включително и Великобритания. Както всички знаем на острова живеят огромен брой българи, които желаят да се докоснат до българското.

Тук в наша помощ идва БългаранЪ, който предлага огромен каталог от български книги, разделен по жанрове, автори и популярност. Огромния им каталог се обновява ежедневно с всички нови заглавия отпечатани на българския пазар. Това ни дава възможност да сме едни от първите, които са се сдобили с книга излязла току що от печат. Както всички знаем книжния пазар е много динамичен и определени заглавия и автори се разпродават за часове. В магазина ще откриете както нови, така и стари български книги а ако не откривате търсеното от вас заглавие, можете да се свържете с тях и да ги попитате дали е възможно да го намерят и доставят за вас.

Както вече казахме всички български книги са разделени по жанрове, което улеснява търсенето на подходящата за вас книга. Също така от БългаранЪ не са забравили за най-малките и младежите, като са отделили една голяма категория за детски книги. Тя включва разнообразни заглавия от български и чуждестранни автори, като разбира се всички книги са на български език. Всеки един от нас знае, колко е важно децата ни да могат да четат и пишат на български език независимо от това, че и те живеят зад границите на родината ни. Всички поръчки се обработват, опаковат и изпращат много старателно от страна на екипа на магазина, за да могат да пристигнат при нас непокътнати въпреки изминатите хиляди километри от България до Англия.