Какъв е характерът на тези, които са фенове на дрехите в червено, синьо, зелено, виолетово и жълто?

Дрехи в червено

Те определено привличат внимание и рядко хората си позволяват да се облекат изцяло в този цвят. Обикновено тези, които го правят, са доста смели по характер и уверени в способностите си. Обичат да поемат рискове и не се влияят от чуждото мнение в степен, която да им причини душевен дискомфорт.

Освен това такива личности са доста конфликтни и обичат да налагат мнението си на всяка цена. Лекомислието е друга характерна черта за феновете на червеното облекло.

Що се отнася до дизайнерските препоръки, този цвят е перфектен избор за празнични събития или любовна среща. За бизнес събития, обаче, е абсолютно неподходящ.

 Дрехи в синьо

В синьо обичат да се обличат романтичните личности, тихите и кротки хора. Синият цвят е цветът на безкрайността. Носи спокойствие и вдъхновява. Любителите на сини дрехи са мечтатели, силно емоционални и страстни личности. Те са общителни и позитивни.

Дрехи в зелено

Зеленият цвят на облеклото се предпочита от разумните хора, които умеят добре да балансират личните си отношения. Също така те са изключително организирани и взискателни към себе си и към околните. Лесно се обиждат и често страдат заради некоректни отношения. Мразят предателството.

Дрехи във виолетово

Дрехи във виолетови нюанси са предпочитани от затворени и мълчаливи хора, които трудно общуват с околните. Изключително интровертни личности! Също така, те са романтици по душа и едновременно склонни към депресия. Но спечелите ли им веднъж доверието, те могат да ви бъдат верни до гроб.

Дрехи в жълто

Този цвят в облеклото се цени най-вече от хората с изявени лидерски способности. Те винаги са в центъра на вниманието и обикновено водят много активен начин на живот. Изключително коректни и заредени с позитивизъм, феновете на жълтите дрехи са чудесни събеседници. В тяхната компания никой няма да скучае. Недостатък на тези личности е, че са доста повърхностни и лекомислени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *