Доставка на цветя

Джентълмените не са изчезнали

Доставка на цветя

Доставка на цветя

Все по — често по улиците на София виждам куриери извършващи доставки на цветя или мъже с големи плюшени мечета и букети в ръцете. Блазе им на жените, които имат до себе си такова съкровище. Дори става смешно как един толкова елементарен жест, нещо толкова просто като поднасянето на букет от рози, може да увеличи благоразположението на дамата, а оттам и шансовете на мъжа да излезе с нея.

А какво по — лесно от това да влезеш в първия цветарски магазин, да разгледаш изложените на витрината букети цветя, аранжирани по начин, който може да напълни очите и сърцето на всяка една желязна лейди и да купиш един? Не би коствало повече от пет минути, нито кой – знае колко средства. Ако господинът е от хай-тек почитателите, които предпочитат да пазаруват по интернет и не разполага с времето да обикаля по магазините, може да поръча цветя онлайн от Top-Flowers.com, които да бъдат доставени на определен адрес. Ефектът определено ще си заслужава усилията.

Та коя жена не обича да получава цветя?!

Още от деца, когато ходехме на училище ни учеха да подаряваме цветя на учителките ни, макар и в определен момент това да се превръщаше просто в необходима формалност, виждахме как очите им се напълваха със сълзи държейки тежките букети цветя с шарените целофани и панделки по тях.

Най — хубавото нещо за една жена е да види себе си и усилията си оценени от околните и не е нужно това да става чрез скъп подарък. Ако не ни бива в пожеланията, може да използваме езика на цветята, за да изкажем по символичен начин чувствата си. Едно загадъчно послание на букет рози би могло да свърши чудесна работа. Червените рози например символизират страстната любов, а пък белите вярност и чистота. А какво по — хубаво нещо от това да получим три броя красиви лалета със скрито послание?