За мен

Даниела Узунова

Даниела УзуноваКазвам се Даниела Узунова и съм родена в един от най-прекрасните градове в България – Пловдив. Имам голямо и прекрасно семейство, което ми дава много спокойствие и сигурност. Омъжена съм и имам син на две годинки. Той е най-голямото ми щастие и се казва Иван.

Завършила съм Пловдивския университет със специалност английска филология. Работя като преводач на свободна практика. Тази работа ми дава свобода да разполагам със времето си и да се грижа за семейството си. Езиците са ми страст и освен от английски превеждам от немски и испански.

Съпругът ми е най-прекрасният човек на света. Много обичаме да се разхождаме из нашият прекрасен град. Лятото почиваме обикновенно на планина, защото обичаме спокойствието и чистия въздух. Наскоро завърших курс за масажисти. Изключително забавно и приятно хоби. Успявам да го практикувам и вкъщи, което ми доставя удовлетворение.

Писането отдавна ми е страст и затова реших да направя свой блог, където да споделям личните си впечатления. Ще пиша за много различни неща от личен опит или впечатлеия по някоя значима за мен случка. Надявам се да ви бъде приятно да прекарате свободните си минути четейки моя блог.

Контакти:

Leave a Reply