Сини, бели, червени и черни куфари за път

Избор на куфар – по какво да се ръководим

Първото и най-важно нещо, с което следва да стартира покупката на куфар, е да си зададете въпроса с каква цел възнамерявате да го използвате. Много от потребителите действат спонтанно, без да влагат кой знае каква мисъл, и след време се оказва, че покупката им не е никак рентабилна и се налага да направят нова такава.

В тази статия ще се опитаме да ви дадем наистина полезни съвети, които да ви бъдат от полза при избора на подобна чанта за път. Надяваме се с наша помощ никога повече да не се оказвате в задънена улица и с най-голямо удоволствие да стягате куфара за нови приключения и преживявания.

Мислите ли, че един малък куфар е правилният избор

Не малко от дамите и господата се втурват да купуват малки куфари, поради простата причина, че могат да ги използват и за ръчен багаж. Колко често ви се налага да пътувате със самолет? Дали обаче това е разумното решение, ще разберете сега.

Онези от вас, които летят твърде често – веднъж в месеца или повече, то малкият куфар би им свършил чудесна работа, особено, ако не носят твърде много вещи със себе си, тъй като престоят им не трае повече от няколко дни. друг е въпросът ако пътувате наистина рядко и при всяко едно отлитане се нуждаете от куп дрехи, обувки, принадлежности от различен характер.

В такъв случай най-добре да прескочите покупката на малък куфар и да се ориентирате към нещо далеч по-мащабно, в което да успеете да поберете всичко необходимо за вашата ваканция, почивка или пътешествие.

Какво трябва да знаете за бизнес пътуванията

Много от хората изпитват сериозни затруднения при избора на куфар, който обикновено използват за бизнес пътувания. Няколко са основните изисквания там, които е препоръчително да не се пренебрегват. На първо място е добре да се вземе под внимание цвета му. За предпочитане е той да бъде колкото се може по-изчистен, без присъствието на всякакви орнаменти или някакви украшения.

Съветваме ви да заложите на стилно черно, кафяво, сиво, металик, бежово. Общо взето това са нюансите, които остават незабелязани, което всъщност е целта на подобна чанта за път. Другото важно нещо е размерът на куфара. Той не бива да бъде твърде голям, тъй като това не би говорило добре за вас. Нека не забравяме, че все пак визията, към която се стремите е нещо изчистено, семпло и елегантно. Именно такъв трябва да бъде и той.

Какво да изберем – мек или твърд куфар

Със сигурност и двата модела крият както предимства, така и недостатъци. Ще се опитаме да изложим някой от тях, така че вие сами да решите от какво точно се нуждаете, съобразно целта ви на пътуванията и честотата, в която се провеждат те. Текстилните модели са подходящи, ако сте решил ида ги използвате и като ръчен багаж, тъй като успяват лесно да се поберат в кутиите, където се измерват багажите на пътниците. Освен това са по-гъвкави от твърдите и това значи, че в тях бихте побрали повече багаж, отколкото в твърдите.

Предимството на твърдите модели е, че при тях вещите ви ще останат непокътнати, тъй като биват перфектно защитени. Неслучайно хората ги предпочитат и те имат своите привърженици. Ваше е решението на какъв модел, марка, цвят, дизайн, стил ще се доверите, спрямо това какви са очакванията ви и за каква цел ще използвате дадения куфар.

Ако сте в търсене на перфектния модел, то предлагаме ви да посетите онлайн магазина DiscountMania.bg, където ще откриете наистина богато разнообразие от всякакви модели, дело на световни и доказали се марки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *