Абитуриентски рокли – каква трябва да е роклята за бала?

Невъзможно е да си представим с какво нетърпение момичетата очакват първия и най-грандиозен празник в живота си – дипломирането в училище. Да се облечете в луксозна рокля на принцеса, да направите красива прическа и грим и да бъдете най-атрактивна на бала си вече не е толкова трудно достижимо!

В тази статия събрахме най-модерните абитуриентски рокли през 2022-ра година, като акцентираме на късите модели.
Вижте кои са те.

Какви бални рокли ще бъдат актуални този сезон?

Модата тази година е толкова разнообразна, че погледите се насочват към: минимализъм и луксозни рокли с изобилие от апликации, мъниста и пайети; сложна класика и огнени модели в стил диско; луксозни рокли дълги до пода и ефектни асиметрични стилове – има изобилие от възможности за всяка абитуриентка да има възможност да изрази своята индивидуалност и да подчертае уникалната си красота.

Съвременните тенденции на балните рокли са демократични и разнообразни, така че все повече момичета клонят към избора на къса рокля за абитуриентския си бал. Тези модели имат редица неоспорими предимства.
1. Първо, те ефективно демонстрират красотата на краката ви.
2. На второ място, те осигуряват максимален комфорт. Тъй като мини полите не пречат на движението, ще ви е удобно да се забавлявате и танцувате, което е изключително важно за хубавото прекарване на бала.

Актуални модели абитуриентски рокли от Alfa Brides.

✨ Бутик Алфа Брайдс предлага луксозните дизайнерски рокли на американския бранд Terani Couture 😍 Всяка рокля е уникална и единствена бройка за България! ♡ ♡ ♡

За да разберем най-накрая каква трябва да бъде роклята за бала с къса дължина, нека изучим най-модерните стилове на предстоящия сезон.

Тенденции при балните рокли за 2022-ра година

  • Права рокля за абитуриентски бал е класически втален стил с дължина малко над или малко под коленете. Винаги изглежда изискано, женствено и сдържано. Красотата на този модел е, че можете да носите роклята след дипломирането си на други важни събития. Ако търсите практичен тоалет, случаят ще бъде печеливш избор.
  • Пухкава рокля с плътно прилепващо бюстие и пухкава пола от тюл е идеална за вас! Този закачлив стил перфектно подчертава красотата на краката, както и свежестта и привлекателността на младостта.
  • Коктейлни рокли за абитуриентски бал – изрязани елегантни модели без ръкави и яка. Те могат да бъдат плътно прилепнали или с пухкава пола, с тънки презрамки или с ръкави. Това е друга гъвкава опция, която ще носите повече от веднъж след дипломирането.
  • Рокля бюстие – това е страхотна рокля с голи рамене и деколте. Като правило такъв модел се допълва от тюлена пола. Може да бъде тип балерина, но е важно тя да не е твърде къса. Оптималната дължина е точно над коленете.