5 неприлични номинации, за които още не знаеш

Типично за настроение през есенния уикенд и малко преди предстоящата Коледа и Нова година. Ако все още не си измислила, какво да правиш, предлагам ти заедно с нас да научиш за новите 5 топ неприлични номинации. Предлагаме ти да свалиш за малко ореола (поне за 48 часа) и да си прекараш дяволски добре. Ето и как да стане това:

  1. Греховен коктейл на месеца – направи си сутрешно питие от 9-ия кръг на ада. Шегуваме се разбира се, освен ако не желаеш от сутринта да си пияна. За целта облечи си удобно облекло: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/бял-потник-с-къс-ръкав-и-гръцко-деколте и започни с питието у дома или на парти. Към какви асоциации те наведе това предложение?! Предлагаме ти да вземеш едно шоколадово мартини. В шейкъра смеси 60 гр. Водка, добави една ванилия и 30 гр. лешников ликьор, 120 гр. огладен шоколад и бучки лед.
  2. Греховното парти на месеца – тъкмо за маскарад говорим и то не какъв да е. Нещо от типа на Хелуйн, но малко по-рано от предвиденото. С много грим, дегизировки, сега е момента да забравиш за сериозността и да се позабавляваш, както само ти си знаеш – щуро.
  3. Грим с акцент на месеца – спечели си най-голямата червена точка, срещу минимално усилие. За целта направи устните си като розова пъпка през месец май. Тончо като устните, които водят и към първия грях. Съчетай това с похотливите си мисли и разбира се не пропускай избора на специален за случая тоалет – малка парти рокля с ефектни ръкави, например.
  4. Греховен албум – намери си приятна музика. Тук няма да те съветваме какъв стил да избереш, защото всеки има лични предпочитания. Пусни си някое любимо парче и се вдъхнови за няколко нежни, уикендски забави с половинката си.
  5. Греховен филм – нека се върнем към някои подобни акценти, какъвто е „Дяволът носи Прада“. Какъв по-добър начин и ти да се подучиш как би могла да се съюзиш с Дявола.

Ако тези 5 съвета не са достатъчно, за да те предпазят от есенната депресия, то опитай и други нестандартни форми за избавяне от нея. Сивото и облачно време навън, дъждът и отиващото си лято не бива да са повод да се ограничиш от забавленията, нито да се впускаш в черни мисли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *