Цветовете на нашите обувки

mes obuvki copy copyЦветът на обувките винаги е важен, но той зависи най- вече от предпочитанията на клиента. Изборът на обувки по цвят е свързан с това за какво точно са предназначени те.

Всички знаем, че традиционните класически цветове като черно, кафяво, тъмно синьо и тъмно сиво са за предпочитане при по- официалните случаи. Тези цветове преобладават най- много при мъжките обувки. Мъжете не си падат много по цветните обувки и винаги залагат на класическото. Някои предпочитат и мъжки обувки в бял цвят за белите си костюми, а по- смелите избират и по- ярки цветове като червено и жълто.

При дамските обувки гамата от цветове е от А до Я, както и разнообразие от съчетания. Има за всякакви вкусове и стилове. Въпреки това цветът на обувките трябва да се избира според цвета на цялостния тоалет, както и стила на чантата и другите аксесоари- шалове, ръкавици и т. н.

По- артистичните натури харесват странни и смели съчетания от цветове като например жълто- сини, жълто- червени или лилаво – бели обувки. Жените, чиято професия е свързана със сцената, залагат на червени, бели, златисти и изобщо всякакви забележителни цветове, характерни за по-екстравагантните модели. За работещите в банки, офиси и държавни институции има определен етикет, който трябва да спазават и за съжаление те нямат много избор по отношение цвета на обувките. За тях тъмните тонове са задължителни и рядко избират други цветове.

Свежите цветове като розово, бяло, синьо, зелено са характерни за всекидневните обувки, спортните кецове и маратонки, въпреки че повечето предпочитат да носят отново по- класически цветове, които отиват на всякакви дрехи.

При бебешките и детските стоки цветовете също са много разнообразни. При техните обувчици преобладаващите ярки цветове са розово, жълто, оранжево, червено, синьо, зелено, бяло. Тази свежест придава на децата една жизнерадостност.

Няма значение какъв цвят обувки предпочитате, стига те да се съчетават идеално с цялостната ви визия.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *