Хранителен режим с пиле и ориз

Пиле с ориз е полезно ястие, което ще Ви позволи да сваляте килограми

Пиле с ориз е полезно ястие, което ще Ви позволи да сваляте килограми

Не преди дълго бях наддала с цели пет килограма и тъй като ценя фигурата си бързо отидох при фитнес инструктора ми, да потърся мнение. Вместо поредната програма обаче човека ми предложи една здравословна и лесна за приложение диета, която учудващо за мен подейства.

Става дума за диетата с пиле и ориз, която се прилага в разстояние на девет дни. Освен вече споменатите продукти, режимът съдържа и плодове, което е още по-добре за капризните ми вкусове.

И тук стигаме до онова, което ме накара да се подложа на този, хайде да го наречем експеримент. Диетичният режим ни позволява, да ядем колкото пъти пожелаем от описаните в програмата храни.

Програмата

  1. От понеделник до сряда, консумирайте само ориз. Пийте повече вода (поне 2 л.), а също така и кафе без захар. Позволява се приема на неподсладен чай.
  2. От четвъртък, та чак до събота се яде варено или печено пиле без кожата.
  1. В последните три дни до вторник може да хапвате плодове и в частност ябълки. Естествено не забравяйте да пиете повече вода и/или чай без захар.

Оризът и пилето са полезни за човешкия организъм и са леки храни. Те няма да доведат до депресия или стомашни проблеми. По време на изпълнение се забранява консумацията на всякакъв вид алкохолни напитки и се препоръчва, да сведете тютюнопушенето до абсолютен минимум.

Както и сами може да се уверите няма нищо сложно или тревожно в диетата. Разбира се, при наличие на някакви заболявания се консултирайте с личния ви лекар, който ще прецени дали може да изпълните тази програма или не. Не правете експерименти, а мислете за здравето си.

Фитнес инструкторът ми се оказа и добър диетолог, свалих четири килограма с режима и още един с тренировки в залата. Бих се подложила на това “мъчение“ отново, ако имам нужда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *