Харесвате ли обувки с висок ток

eyeprime.blogspot.comКогато една жена обува високите си обувки, образът й незабавно се променя, става съвършен, а езикът на тялото й става по- изразителен. Това не са мои думи, а на известен моден дизайнер и е самата истина. Обувките с високи токове напълно променят женската визия. Всяка трябва да притежава поне един шкаф, пълен с високи обувки. Те са женствени, секси, елегантни, стилни и винаги актуални. В зависимост от модела, те са идеални са всякакви ситуации и поводи.

Всяко нещо за съжаление си има своя недостатък. Така и високите обувки имат недостатъци. Един от най- големите е, че повечето са доста неудобни за продължително носене. Друг недостатък, който не е за пренебрегване е това, че при постоянно ходене на високи токове след време води до редица здравословни проблеми- изкривяване на походката и стойката, деформации на стъпалата, разтягане на мускулите на краката, поява на разширени вени, болки в кръста и гръбначния стълб, навяхвания на глезена, счупвания и т. н. Никак не е малко, нали? За да предотвратите евентуални сериозни проблеми, редувайте високи с ниски обувки. Никоя жена не бива да се лишава от удоволствието да носи понякога любимите си обукви, но не ги носете постоянно.

Красотата изисква жертви, а високите обувки са само малка част от това. Не се отказвайте от това да бъдете красиви, но съветът на ортопедите е да разредите носенето на високи токове. Все пак няма нищо по- важно от здравето, а него няма как да купим с пари.

По -младите момичета нямат никакъв проблем с продължителното ходенето на високи обувки, но въпреки това не трябва всеки ден да ги обуват, тъй като проблемите се появяват след време.

Според специалистите идеалната височина на тока е 5 см. Затова в крайна сметка можете да бъдете стилни и елегантни независимо колко сантиметра ще прибавите към височината си.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *