Ред и красота в гардеробите

Голямото разнообразие от гардероби предоставя възможност на клиента да направи правилен избор. Преди всичко трябва да се уточни модела, от който имате нужда. Вариантите са най-различни – вградени, корпусни, праволинейни и още много дизайнерски решения.

Разпределението на дрехи, спално бельо и други вещи в гардеробите зависи от вътрешното им устройство. Разпределението на рафтове и чекмеджета позволява да има ред при подреждането и същевременно това осигурява бързо откриване на търсения обект. Ползването на различни модели закачалки гарантира запазване доброто състояние на дрехите.

Този вид мебели се изработват от различни материали – дърво, ПДЧ, пластмаса. За направата на врати може да се ползват и огледала, което прави тези мебели много привлекателни с външния си вид и същевременно са много практични. Плъзгащите врати при някои модели са много добро решение, особено за стаи с малки размери. Когато вратите са с огледала визуално се увеличава пространството.

За проектиране на гардеробите се отделя голямо внимание защото точно начина на запълване е определящ при ползването им. Запълването е основен критерий при търсенето им. Използването им не е само за съхраняване на дрехи, а много често в тях се съхранява и битова техника, обувки и други вещи, които към момента не се ползват. Дъската за гладене и ютията, например, съхранени в едно от разпределенията са винаги под ръка. Така е и с прахосмукачката, шевна машина и така нататък.

При монтиране на тези мебели се скриват някои строителни пропуски. Предимство на гардеробите е тяхната мобилност – могат да се разглобят и да се преместят на друго място. Те са и безопасни, защото дори огледалните врати при счупване не могат да причинят нараняване. Огледалните врати са безопасни, защото в огледалото има вграден защитен филм, който не позволява на счупеното стъкло да се разпадне на малки части.

За да откриете подходящия за вас гардероб удобен за ползване, форма и цвят съобразно интериора на стаята, може да разгледате каталозите на онлайн магазините. Ще откриете голямо разнообразие на гардеробите в зависимост от материала, от който са изработени. Различната форма на изделията ги прави приложими за всякакви помещения с различни размери и интериор. Цветовата гама е в голям диапазон и това задоволява интересите на изисканите клиенти.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *