Красиво и практично – безпрофилно остъкляване

Остъклявнето на терасите е възможност те да могат да се ползват целогодишно. Предпазват се от вятър и прах, от проливни дъждове и снежна покривка. Може да се направи по различни наини с използване на различни профили. Особено интересно е безпрофилното остъкляване, което намира все по-голямо приложение. То се използсва за усвояване на тераси, балкони, за изграждане на неповторима визия на офиси, за витрини на големите търговски вериги и магазини.

Липсващите рамки и прегради създават красива гледка – няма никаква преграда и видимостта е много добра. Това позволява на големите магазини да осигурят добра реклама за стоките си, а самите магазини изглеждат на богато. Безпрофилното остъкляване им предава съвременен прекрасен вид, а това ги прави печеливши в конкуренцията.

Офисите променят визията си, а огромните стъклени площи предават пространство и са красив елемент на съвременния интериор. Навсякъде тази голяма стъклена площ внася красота и показва своите предимства. Огряни от слънчевите лъчи, стъклените елементи създават комфорт на терасата или балкона. Липсата на рамки и профили открива гледка навън без прегради, а същевременно терасата е запазена от вятър и дъжд.

Стъклата, които се използват за безрамковото остъкляване са най-различни. За терасите се използват със защитно покритие, което позволява да се спират слънчевите лъчи през лятото, а зимата терасата се затопля. За витрините се използват матови или цветни стъкла, които осигуряват избор на подходящ цвят за общия вид на обекта.

Безпрофилното остъкляване осигурява надеждност, безопасност и е лесно за поддържане. С него се постига елегантност на обекта, а красотата е винаги с него. Разходите, които ще направите за да предадете съвременен вид на вашия магазин ще се инвестират еднократно, но после много години магазинът ви ще бъде в прекрасен вид.

Тази прекрасна гледка, без да има някакви рамки или прегради се получава при закрепване на стъклото към пода и тавана. Така вие ще осигурите добра реклама на вашата стока, защото потенциалните клиенти винаги ще се възхищават на огромните витрини, а с това и на предложените стоки.

Като имате предвид предимствата на безпрофилното остъкляване може да потърсите в интернет фирма и да разберете цени и условия за работа. Възползвайте се от тази красота, от надеждността на метода на остъкляване и от лесното и удобно поддържане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *