Как да сте модерни с чадър

Много смятат, че когато вали не трябва да носят със себе си чадър, за да не загрози визията им. Ако е подходящо избран чадърът, то просто може да допълни силуета. Ето защо нека надникнем зад кулисите и да споделим с вас как да сте модерни с чадър:

За разлика от летните сандали: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дамските-летни-сандали есенното време ни дава да се “наслаждаваме” на есенни листа, тук там слънце, дъждове и облачно време. Ето, защо способността да избираме чадър не е излишна.

Многоцветен чадър

Цветът играе важна роля при избора на чадър, особено за красивите дами. В края на краищата чадърът, в допълнение към пряката му функция – защита от дъжд, често действа като придружаващ аксесоар. И той може да допълни имиджа или да направи несъгласие с него.

Изборът за мъжете е разбираем – стандартен черен чадър. Мъжките чадъри могат да се различават само от дръжката, която е пластмаса или дървена, по-светла или по-тъмна. Но те също трябва да направят малки промени в цвета и избора на чадъра и да носят кафяви, тъмносини, сиви чадъри. Това обаче е въпрос на вкус и консерватизъм.

При жените всичко е различно. Повечето от тях имат два чадъра за “лято” и “есенно-пролетен”. Първият е обикновено светъл, с шарки и орнаменти, а вторият – практичен черен.

През облачния сезон човек трябва да носи ярко оцветени чадъри. Достатъчно мрачно и сиво е на вън, че да допълва тъжната картинка.

Нека красивото оцветяване на чадъра стане в светло и да повдига настроението не само на собственика, но и на всичко наоколо. В края на краищата цветният чадър показва, че рано или късно дъждът ще премине, слънцето отново ще светне и всичко наоколо ще бъде весело.

Но независимо колко красив е чадърът, той също трябва да бъде от високо качество. В противен случай красотата бързо се влошава и наемателят ще трябва да си купи нова защита срещу дъжд. Това важи за детските чадъри, защото нашите деца също заслужават най-доброто.

Когато купувате чадър, обърнете внимание на тъканта и материала и дизайна на спиците. Покритието на чадъра може да бъде от:

Найлонът – най-разпространеният и евтин плат, характеризиращ се със здравина и издръжливост;

Японски понгей – много практична тъкан, с която влагата незабавно се спуска под формата на капки;

Полиестер – специално обработен, изглежда като коприна или сатен, но се износва достатъчно бързо; когато се добавят към памучния полиестер, неговите качествени характеристики се подобряват, но цената също се “подобрява”.

Тъкани с тефлонова импрегнация – водата по тях се търкаля най-бързо.

Тук малко истории: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/425-история-с-телешки-опашки.

Метални – те са много нестабилни за силен вятър. Но стоманените спици с титаново покритие са най-устойчиви на механични влияния. Макар че са новост, обещават да заемат водеща позиция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *