Как да носим електриково синьо?

stylishЕлектриковото синьо е един от силните и жизнени разновидности на синия цвят. Той е прекрасен цвят за панталон, рокля, или пола, дори обувки. Електриково сините панталони са страхотен избор през цялата година, особено през лятото когато цветовете напират да излязат от гардероба. Понеже самото електриково синьо е много богат цвят то трябва да знаете с какво да го съчетаете, за да постигнете хармония в избора ви за деня.

  • Електриково синьо с бяло. Класически избор е електриковосини панталони с бяла блуза, което ще подчертае синьото още повече, съчетано с обувки с телесен или бежов цвят.
  • Решение с черно. Това съчетание ще направи облика ви много елегантен, особено ако си поиграете и с аксесоари. Електриково синя рокля с черно обувки също е класическо съчетание.
  • Друг сигурен избор е да комбинирате електрическо синьо с бежова или сива риза, или блуза. Бидейки неутрални цветове, те ще засилят силата на синия цвят. Обувките в тази разведка, както и чифт сребърни обувки съчетани с електриково синя рокля придават уникален блясък на облеклото.
  • Злато и горчица. Нещо връхно в тези топли цветове, ще ви накара да заблестите в изключителен стил. Златните обувки също са страхотен избор за електриково синя рокля.
  • Розово или фуксия. Съчетанието на два силни цвята прави ярък контраст и чудесно решение
  • В стила на контраста. Жълто, ябълково зелено, оранжево като всичките едноцветни горнища без други цветни мотиви по тях, в рязък контраст с електриковото синьо.
  • Тотално електриковосиньо. Това значи към панталона да прибавите блейзер или яке в абсолютно същия тон. Като под него можете да сложите бяла риза, за да контрастира.

Случаят с електриковото синьо е специален, защото сме способни да се влюбим в неговото излъчване, но решението за другия цвят и правилните аксесоари определят успеха или провала на облеклото, което избираме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *