Дългосрочна инвестиция – смяна на щрангове

Често срещани неприятности в старите кооперации са течове в апартаментите, които достигат и до наводнения. По щранговете се забелязват пукнатини, а водата едва достига високите етажи. За качеството на водата няма какво да се пише, защото всеки от нас го знае. Причина за всички тези неприятни ситуации са стрите метални тръби, които осигуряват водата и извеждат отпадните води. За да се разрешат всички тези проблеми се налага смяна на щрангове.

Поставените нови тръби от полипропилен ще ви осигурят спокоиствие в жилището. Ще имате нормална вода, а за проблемите с канализацията ще забравите. Това се дължи на предимствата на полипропиленовите тръби. Те не корозират, имат гладка повърхност и това осигурява правилна работа на всяка една от системите – водоснабдаване, топла вода и канализационна.

В интернет има много информация за необходимостта от смяна на щрангове, но едва ли вие нужна след като живеете с тези проблеми. По-добре разгледайте предложенията на различните ВиК фирми, вижте предлаганите цени и услуги срещу тях и направете заявка за смяна на щрангове. Ще се наложи да направите разходи за този ремонт, но парите ще се възстановят чрез по-малките сметки за студена вода, няма да плащате за отпушване на канали, защото новия канализационен щранг ще извежда безпроблемно отпадните води.

Най-добри резултати се получават когато се сменят хоризонталните и вертикални щрангове от абонатната до последния етаж. По този начин се осигуряват за всеки апартамент нови тръби и се приключва с опасността от наводнения поради корозирали тръби. За да се постигне това трябва само общото събрание на собствениците да реши да започне смяната на тръбите. Всеки разумен собственик ще подкрепи такова решение, защото то е само в полза на самия него и семейството му.

Професионалистите ще се справят със смяната на щрангове бързо и с нужното качество. Фирмите дават и гаранционен срок за собствената си работа. Сметката, която ще платите е по-ниска в сравнение с индивидуалната смяна на щранговете, защото фирмите правят отстъпки при голям обем работа.

Вместо да събирате ядове със старите корозирали тръби намерете подходящата ВиК фирма и действайте – това е за вашето спокойствие и за вашия комфорт.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *