момчешки детски дрехи

Детски дрехи за момчета — какво да изберем за нашето дете?

момчешки детски дрехи

момчешки детски дрехи

В детската мода също властват модни тенденции и все повече ни се иска да облечем децата ни се само в удобни и практични дрехи, но също така и модерни. Невинаги обаче е във възможностите ни да пазаруваме от елитни модни марки като „Долче и Габана” или „Бенетон”. А за модните линии на звездите и дума да не става.

Всъщност, има начин детето ви да бъде и модерно, и добре облечено, като в същото време това няма да се отрази на бюджета ви.

Онлайн сайтовете за пазаруване са отличен избор. Особено по време на разпродажба. Така например можете да закупите буквално на половин цена оригинали на „Пума”, „Адидас” или „Найк” за вашия син. И в същото време да сте спокойни, че сте му осигурили модерни и актуални детски дрехи за момчета.

В гардероба на модерния тийнейджър задължително присъстват дънките, спортните екипи и анораците. При все, че в световната мрежа и търговските центрове можете да откриете голямо разнообразие, не бързайте да купувате всичко, което ви хареса като цвят или цена.

За да не натоварвате семейния бюджет, достатъчно е да осигурите на наследника си — два до три чифта дънки, поне два чифта спортни панталони, минимум два броя спортни анораци — единият от които задължително по-дебел за по-студено време и пет броя блузи. Добавете към комплекта поне пет чифта бельо и толкова чорапи и сте готови. При обувките задължително подберете чифт за излизане и чифт за игра и за всеки ден.

За всеки родител е трудно да се довери на вкуса на детето си, но бъдете готови да се съобразите с изискванията на вашето дете и да подберете дрехи, които биха му харесали и би ги носело с удоволствие. А ако не сте сигурни какво ще допадне на момчето ви заложете на класиката — сиво, черно, бежово, тъмносиньо и бяло — гарантирано няма да сбъркате с тези цветове. Блузите с графити и надписи, със сигурност ще се харесат на детето ви. Освен това са винаги актуални.

И накрая, но не и на последно място, не пропускайте удобството. Важно е за децата да се чувстват удобно в дрехите и обувките, които носят. Изборът на детски дрехи за момчета трябва да е свързан и с техния комфорт. Не купувайте обувки, които са по-големи, тъй като детето ви няма да се чувства удобно. От друга страна, панталоните с ластик в кръста са много по-практични за малките господа от дрехите с колани. А и много по-удобни. Пуловерите и блузите от друга страна не трябва да са твърде широки или с твърде дълги ръкави. А в същото време яката не бива да е твърде тясна и стегната около врата. Якето също е добре да има ластици в ръкавите и на колана, и да бъде с цип или качулка, за да осигурява надеждна защита при дъжд.

Дънките обезателно трябва да са с подходяща дължина, в противен случай детето ви ще се спъва. И накрая, но не и на последно място — чорапите — независимо дали сте избрали дизайнерски модел или обикновени чорапи, убедете се, че те не са твърде стегнати и не създават неудобство.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *