Красиви пищни дами и дизайнерски макси дрехи

Непрекъснатото развитие на модните линии води до усъвършенстване и на дрехите за дами с приятно закръглено тяло. Съвременните дизайнери влагат своите идеи и умения за да сътворят макси дрехи за дамите, които да им предават преди всичко елегантност. Предложенията в големите търговски вериги, както и в онлайн магазините са много разнообразни и голяма част от модните облекла са предназначени за дамите с размер плюс. Предлагат се прекрасни вечерни тоалети, красиви ежедневни макси дрехи, както и практични спортни екипи.

Няма преграда за дамите с нестандартна фигура – модните линии работят за тях. Непрекъснато се предлагат нови модели, така че дамите да са винаги актуални и в крак с модата. За да се постигне това се използват различни кройки, които позволяват да се предаде визуално строен силует, като се подчертаят предимствата на фигурата и се скрият някои недостатъци. Модни и стилни, предложенията на дизайнерите са предпочитани от жени и девойки.

Основни материи, които се използват за изработването им са памук, коприна, вискоза и фин вълнен плат. Така се правят практични, удобни и комфортни при носене макси дрехи. Професионалните моделиери умеят да съчетаят материя, цвят и модел, така че да се получи елегантна дреха. Каталозите на различните фирми са изпълнени с предложения на елегантни макси рокли, блузи, туники. Предложенията на макси панталони също се отличават с класика, които при правилно съчетаване с блуза или туника са подходящи както за офиса, така и за разходка.

Зареждането на гардероба на пищните дами с всичко необходимо сега е много лесно – предлагат се всякакви макси дрехи – от бельо до връхни. Предложенията са различни и за да направите правилния избор е необходимо да изберете подходящия за вас модел и размер. В никакъв случай не се опитвайте да се вмъкнете в по-малък, защото ще се опишат всички гънки, а големя размер ще ви стои като торба и ще ви добави обем, а вие определено нямате нужда от това.

Цветовата гама на макси дрехи е също много добре подбрана, както и щампите. Вертикалните линии помагат визуално да се удължи силуета, а малките щампи освежават дрехата. За зимата се предпочитат по-тъмните цветове – черно, кафяво, тъмно сиво, син.

Не бъди срамежлив...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *